Jag vill dela min glädje CD

CD41
 
99,00 kr
Sättning CD-skiva

Övrig information
Jag vill dela min glädje
Inte en, inte två, inte tre
Skuggan min
Jag vill tacka Gud
Palmsöndag
Händerna mina
Min kissekatt
Morgonsång
Dela med varandra
Ett pyttelitet hus
Kungabarnen sjunger
Guds trädgård
En gång var jag
Allt är så trist idag
Det gör ingenting
Smultronstället
Jesus jag är liten
Jesus är med dig
Juldagsmorgon
Hans mamma var Maria
Nära marken (bonussång)

Julia och Linnea är systrarna som spelade in sina första barnskivor redan som mycket små. Sedan dess har de gett ut flera skivor med eget material och med en helt annan målgrupp.
Nu återvänder de till barnvisorna, men det här är en skiva som säkert kommer uppskattas av hela familjen. Musiken, som är norsk i original, är mycket varierad och håller otroligt hög klass. Och flickornas sånginsats lyfter skivan ytterligare. En barnkör medverkar också på några av sångerna.
Texterna handlar om livet utifrån ett barns perspektiv. Här finns sånger om allvar och lek, om drömmar och fantasi. Här är tankar om den kristna tron, hyllningar till Guds skapelse, och några av sångerna passar utmärkt till jul och påsk.
Skivan innehåller 20 sånger plus en bonussång som spelades in när systrarna var 8 och 10 år gamla. Ett nothäfte med alla sångerna finns också utgivet på TOMSING, och givetvis kan vi också tillhandahålla en singback med alla sångerna om så önskas.
Alla texter är skrivna av den i Norge mycket kända lyrikern Haldis Reigstad. Sångerna finns utgivna i original på CD-n "Jordbærhagen" där tvillingarna Hildegunn och Ingelin Garnes Reigstad sjunger. De är f ö medlemmar i Oslo Gospel Choir. Den norska skivan är utgiven av Voice Invest www.voiceinvest.no
För de svenska översättningarna svarar Bodil Månsson samt Ingela & Tomas Hagenfors. På sätt och vis är cirkeln sluten i och med att syskonen återvänder till barnvisorna och även till samarbetet med norska musiker.