4-Chord Songbook: Bob Dylan

130,00 kr
Sättning Gitarr, Sång
Kompositör Dylan Bob

Övrig information
A Hard Rain's A-gonna Fall
All Along The Watchtower
All I Really Want To Do
Blowin' In The Wind
Everything Is Broken
Forever Young
Highway 61 Revisited
Is Your Love In Vain?
Just Like Tom Thumb's Blues
Mr Tambourine Man
Not Dark Yet
Quinn The Eskimo (The Mighty Quinn)
Rainy Day Women #12 & 35
Shelter From The Storm
Subterranean Homesick Blues
The Times They Are A Changin'